Onsdag

Lordag;

Sa idag firade vi Maleahs fodelsedag - 5 ar :)

Vi akte 3 familjer till ett stalle som heter ChuckE. Cheese's (ni har kanske sett set pa tv - kommer ihag att  jag gjort det i ngn film iaf). Tank er som ett kasino fast for barn + att det finns bord dar man kan ata. Sa vi bestallde pizzor och sen hade vi tagit med en Buzz-tarta (toy story) som vi bestallt fran ett annat stalle. Sa efter pizzan gick alex och vaxlade in till Tokens. Typ som Chucke cheese-mynt :P Sa man stoppade i en tokens for att spela. Sen kunde man vinna tickets pa de flesta spelen som man sedan kunde ga kopa saker for i tickets-shopen :) Dock kravs det manga tickets ;) 
En del spel vann man 1 ticket pa och andra kunde man vinna upp till 100 pa om man fick bonus. 
Sen tartdags. Efter det akte vi hem till oss en stund. :)

Trevlig och rolig dag! :D 
 
 
 
 
Sondag;
 
Idag skulle vi egentligen ha vart au pair-mote som vi har varje manad. Vi skulle ha akt pa baseball men i och med att det var risk for regn pa kvallen sa blev det installt. Sa jag Lizette och en ny an pair Theres akte till Cheesecake factory for lunch och sen till lite affarer - blev lite inkop :) Sen satte vi oss pa tergets starbucks och drack lite forfriskningar. Sen bar det hemat igen. 

 
 
Mandag;
 
har borjat kanna mig lite sjuk - eller ont i halsen + grov hosta. Men har bestamt mig for att inte bli sjuk! Jag menar - college borjar imorgon och jag aker till texas pa fredag - passar inte sa bra med att vara sjuk da tycker jag!!!
Sa i sondags nar jag var med lizette och theres sa inhandlades 3 olika sorters host-/halsprodukter ;)
Maste ju ladda upp rejalt.
Sa pa kvallen nar jag skulle ta det for forsta gangen sa borjade jag med en hostprodukt. Flytande med smak av korsbar. Sa tog en klunk av det - starkt och eftersmaken var val inte nagot att hurra for direkt. Sa tanke jag sen nar jag skulle ga over till produkt nr 2 som var ett mintspray som skulle "bedova halsen lite" - att nu kommer iaf en produkt med god smak. Jag menar mint = gott ju.....
Hmmm.. KANSKE INTE!!!!!!! Sprayade en gang i munnen och trodde jag skulle do av smaken - VIDRIGT!!!!!!!!!!!!!!!
Fy assa - smakade jag vet inte vad! Sjukt ackligt. Borjade skolja med vatten men hjalpte inte, sa sprang in pa rummen och kastade in nagra tuggummin i munnen och borjade tugga som en galning. Efter en stund gick den ackliga spraysmaken bort. Sen laste jag pa forpackningen " spraya 5 ganger morgon och kvall" Assa gissa om jag flippade!!!! 5 ganger?????? Hade ju knappt overlevt 1!!! Sa fick gora upp liten plan och sprayade forst i en liten kopp och sen klunkade jag ner det snabbt och kastade mig over tuggummit som jag hade redo pa handfatet xD tuggade snabbt och sen gick over till tandborstning sa jag verkligen fick bort den vidriga smaken! Hur kan de ens salja ngt sa ackelpackligt!??!! usch sager jag bara!
Pa morgonen stod jag sedan och funderade om jag skulle ta det igen eller helt enkelt skita i det. Men med college och texas i huvudet sa tog jag det till sist anda. Men tarar i ogonen hade jag till slut svalt det igen och kunde fortsatta min dag ;)

Pa kvallen var jag ensam hemma och hade superdupertrakigt sa smsade lizette om hon ville hitta pa ngt. Sa slutade med att vi badade hot-tub och ett litet kvallsdopp i poolen hemma hos henne :) 
Far ju inte glomma att vi smaskade pa varsin ben and jerry's ocksa :D mums!



Tisdag;
 
Kan ju gissa om jag var nervos nar jag vaknade imorse xD
Forsta dagen pa college ju!!! Sa forsokte tanka pa annat under morgonen - typ vara inne pa datan, kicka lite fotboll osv. Sen lite innan 12 korde jag ivag mot skolan. Nar jag kom dit var det fullpackat med bilar saklart sa jag fick kora runt (i fortvivlan att bli sen) i nagra minuter innan det helt mirakulost var en bil som korde ivag sa jag kunde fa hans plats :D
Hade fatt en karta over omradet nar jag signade up for klassen sa med den i handen gick jag och forsokte leta reda pa ratt byggnad och dorr. Till sist blev det ratt :D Sen var det att vanta en stund och sen fick vi ga in i klassrummet. Vi ar ca. 25 studenter tror jag :) Alla ar i min alder forutom en kvinna som ar runt 40.
Sa kommer nog bli ku :D Lararen varkar vara jattebra ocksa. Dock tror jag kursen kommer bli hyfsat svar :P Vi fick reda pa att vi kommer ha mindre test VARJE lektion!!!! Sa maste plugga som en galning till varje lektion! Sen kommer vi ha mkt laxa och hemuppgifter ocksa. Fick faktiskt forsta redan idag som ar till pa torsdag. (jag kommer lasa tisdagar och torsdagar). Sen maste vi fixa bocker ocksa sa har till pa torsdag att gora det - lite panik for har aven laxa att lasa ett kapitel (+ 2 sidor uppgifter) tills torsdag sa lite radd att jag inte kommer hitta boken tills dess.

 
Onsdag;
 

Nu ar klockan 11 pa morgonen har. Har hunnit med att fa ivag ungarna till skolan och sen har jag spenderat resterande tid till att ringa och googla runt efter boken som jag behover tills imorgon!!! Sa kasnke har hittat en pa amazon iaf - alex ska hjalpa mig nar hon kommer hem om en stund. Sa vi ska nog lyckas hitta en bok anda :) 
Dock nar man googlar runt sa ar de ju svindyra!!! Men kanske vi kan fa hyra av ett foretag - ska se hur det blir.
Idag ar det aven 2 dagar!!!!!!! tills jag och Linnea sticker till San Antonio, Texas :D Ska bli jattekul :D
Imorgon kommer jag passa the kids (jacks ungar) och ta den aldsta pa football :D sa det ska bli kul det med :)
Foljde med nar skippy hade ishockey for ngn dag sedan och det var kul (fast kallt) :P 
Sa ska bli kul att se hur en footballtraning ser ut (dock for 12-aringar, men anda :)

Na, nu ska jag fortsatta med att leta runt efter boken och sen ska jag plugga lite korkortsteori (maste skriva upp innan slutet av eptember).

Ha det bra :)
Elin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0